06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

EmpowerU
Praktijk voor Hypnotherapie,
EMDR & Integraletherapie.

Neem contact op

Beroepsverenigingen

De Praktijk is aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties zoals NBVH, MBOG, Stichting EFT, Trauma Research Foundation, Metabolic Balance en Samenwerkende PDS Therapeuten.

De Praktijk is erkend en aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, lidnummer 17007) en bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefeneraren Complementaire Zorg, licentienummer 170819R) voor behandeling van psychosociale klachten of prestatie te verbeteren.

De NBVH draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking van de aangesloten therapeuten.

De Praktijk is erkend en aangelsoten bij MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en KAB zoals voor chronische lichaamlijke klachten en  als mentale klachten.

De MBOG is dé beroepsvereniging met hét gedegen keurmerk voor hoogopgeleide integraal werkende behandelaren.

DE Stichting EFT Nederland is registerhouder van de opleiding tot EFT-Registertherapeut®.  Ik ben opgeleid door de Stichting EFT Nederland en volg bijscholingen om mijn kennis bij te houden.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

 

 

Trauma Research Foundation listed
Trauma Research Foundation listed

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Therapie vergoedingen

De praktijk is een lid van de beroepsvereniging NBVH alsook van de koepelorganisaties RBCZ en SCAG.
Vergoeding voor de therapie (hypnose, EMDR) is mogelijk te Utrecht enkel als je een aanvullende verzekering hebt. Lees hier welke zorgverzekeraars welke vergoeding aanbieden voor hypnotherapie behandelingen.

Locatie