06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Voor bedrijven en particulieren: diverse vormen van therapie en coaching.
Behandelingen gericht op omgaan met stress en
reïntegratie na burn-out.

Neem contact op

Coaching & Begeleiding

Compleet behandelaanbod voor werkgevers

Bent je werkgever en wil je je team ondersteunen of teamleden die moeilijke tijden mee maakt ondersteunen? Dan bied ik een begeleiding traject aan die is gericht op het beter omgaan met stress en op reïntegratie na een burn-outaan om stres te verminderen, communicatie verbeteren en nog beter presteren. Tijdens coaching bied ik soelaas verschillende coaching technieken, en als nodig is maak ik ook mijn therapeutisch waardigheden om de cliënt op een optimale manier te ondersteunen.  De precieze traject of begeleidingsvorm hangt uiteraard af van de specifieke hulpvraag van de cliënt.

Heb je als werkgever interesse in coaching van je werknemers, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Compleet behandelaanbod voor particulieren en ondernemers

Wil jij je innerlijke kracht (her-)ontdekken en deze in jouw dagelijkse leven ook uitstralen? Ik begeleid je op deze ontdekkingsreis en helpt je op het pad om deze innerlijke kracht te vinden en naar buiten te brengen in jouw dagelijks leven.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij mij terecht voor diverse vormen van therapie en coaching. Zo bied ik onder meer behandelingen gericht op het beter omgaan met stress en op reïntegratie na een burn-out. Naast therapie ben ik gespecialiseerd in coaching, persoonlijke begeleiding, counseling en training. De precieze behandeling en behandelvorm hangt uiteraard af van de specifieke hulpvraag van de cliënt.

Heb je ondersteuning nodig na een turbulente tijd in je leven? Wil je weer aan het werk of iets heel anders met je leven gaan doen? Dan begeleid ik je graag om hier op een rustige en constructieve manier naar toe te werken. We bouwen in kleine stappen aan jouw succes op je nieuwe pad. Bij deze sessies maken we onder meer gebruik van Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Emotional Freedom Therapy (EFT), Systemisch werken, delenwerk en BioFeedback en etc.

Op weg naar jouw succes!

Coaching kan uitkomst bieden bij verschillende vraagstukken op verschillende momenten in het leven.

  • Werk en privé balans hervinden
  • Stress management
  • Prestatie verbeteren
  • Succesvoller worden
  • Leven positief ervaren
  • Sta je op een splitsing of tweesprong

Het aantal coaching sessie is afhankelijk van de persoon en situatie, waar die in zit. In persoonlijk gesprek ontdekken wij samen wat je situatie is en hoe veel sessie daarvoor het beste zijn.
Online coaching is ook mogelijk na de eerste paar sessies. Het voordeel is dat je niet altijd persoonlijk aanwezig hoef te zijn. En het is mogelijk snelle te reageren op jou vragen en behoeftes.

Coaching kan zowel vanuit werkgever zijn of voor jezelf als privé.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Voor werkgevers

Heb je als werkgever interesse in coaching van je werknemers, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Therapie vergoedingen

De praktijk is een lid van de beroepsvereniging NBVH alsook van de koepelorganisaties RBCZ en SCAG.
Vergoeding voor de therapie (hypnose, EMDR) is mogelijk te Utrecht enkel als je een aanvullende verzekering hebt. Lees hier welke zorgverzekeraars welke vergoeding aanbieden voor hypnotherapie behandelingen.

Locatie