06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Heb je chronische lichamelijke klachten?
Blijvende stressklachten of depressie?

Dan is Helende Reis misschien iets voor jou.

Neem contact op

Wat is Helende Reis?

Helende Reis is ontwikkeld door Brandon Bays op de basis van haar eigen ervaringen met genezing van een agressieve tumor. De basis van deze methode is dat alles (lichamelijk, emotioneel en mentaal) wat wij meemaken in het leven, wordt opgeslagen in onze cellen (“cell memory”). De Helende Reis methode richt zich op deze opgeslagen onderliggende oorzaken van een probleem en niet het probleem zelf. Het leidt ertoe dat oude vastgeroeste patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen worden losgelaten en je je eigen innerlijke kracht kan hervinden.

Helende Reis bij welke klachten?

Helende Reis kan bij heel veel klachten toegepast worden. Helende Reis kan uitkomst bieden bij:

  • Chronische ziekte, astma, darm, maag en andere chronische lichamelijke klachten
  • Blijvende stressklachten of depressie
  • Lichamelijke klachten
  • Alle soort blokkades in je leven (lichamelijk, mentaal en emotioneel)
  • Vastgeroeste patronen
  • Wens voor innerlijke rust en genezing van binnenuit
  • Rouwverwerking
  • Stagnatie in persoonlijke groei
  • Problemen met carrière en loopbaan ontwikkeling

Herken je een van bovengenoemde klachten en zoek je een oplossing? Dan is een Helende Reis sessie misschien iets voor jou.

Helende Reis sessies voor innerlijke rust

Met behulp van verschillende, door Brandon Bays zelf ontwikkelde, technieken begeleid ik je naar de (cel) kern van het probleem, waar de genezing ontstaat. Dit verandert ook “cell memory” waardoor oude overlevingsmechanismen en disfunctionele gedragspatronen zich veranderen of transformeren. Here is link voor het boek.
Je kan ervoor kiezen om een of meerdere Helende Reis sessies te doen. Voor bepaalde problematiek kunnen een of twee sessies al voldoende zijn om het genezingsproces te starten.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Wist je dat

 

Bouwstenen van de Helende Reis methodiek zijn liefde en vergeving.
Diepe trauma’s worden van binnenuit genezen en oude overlevingsmechanismen en disfunctionele gedragspatronen kunnen hierdoor veranderen.

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Relatietherapie

Loop je vast in je relatie? Bestaat er een conflict in je relatie en weet je niet meer hoe verder?
EFT relatietherapie richt zich op het onderliggende vertrouwen en de verbinding in de relatie. Tijdens sessies bespreken partners communicatieregels en maken praktische afspraken.  Lees hier meer over de mogelijkheden van behandeling.

Locatie