06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Heb je een kinderwens en wil het maar niet lukken?
Of ga je binnenkort onder IVF behandeling?

Dan is Fertile Body Method misschien iets voor jou.

Neem contact op

Hypnotherapie en vruchtbaarheid

Voor stellen die graag kinderen willen bied ik Hypnotherapie & Vruchtbaarheid (Fertile Body Method) aan. Deze methode benadert vruchtbaarheid met een holistische blik en suggereert dat lichaam, gevoel (emoties) en mentale ervaringen een rol spelen.
Door negatieve ervaringen als een miskraam of een moeilijke bevalling lukt het soms niet om zwanger te worden. Deze ervaringen kunnen innerlijke belemmeringen en saboteurs veroorzaken.

Aanleiding voor Hypnotherapie & Vruchtbaarheid

  • Heb je een kinderwens en wil je zwanger worden?
  • Wil je je lichaam op een prettige zwangerschap voorbereiden?
  • Spijtig genoeg heb je een miskraam gehad en wil je weer emotioneel stabiel zijn om door te gaan en op een gezonde manier opnieuw proberen zwanger te worden?
  • Jij hebt een kinderwens en je partner niet?
  • Ben je bang om zwanger te worden?
  • Ondergaan jullie binnenkort een IVF behandeling?
  • Wil je je de gehele reis van zwanger worden, zwanger zijn en bevallen als een wonderlijke levenservaring herinneren?

Hypnotherapiesessies voor innerlijke rust

Focus van deze methode is het creëren van de lichamelijke en emotionele balans, het verminderen van stress en het erkennen en loslaten van innerlijke saboteurs en belemmerende overtuigingen. Tijdens de sessies leer je je ontspannen, en je lichamelijke vermogens optimaliseren. Naast hypnose en trance-inductie worden andere cognitieve methodes gebruikt om jou of jullie samen als stel te ondersteunen op het pad naar de vruchtbaarheid en de zwangerschapsreis.


Afspraken vinden plaats bij mij in de praktijk in Terwijde Utrecht.

Heb je interesse? Bel maar voor een afspraak.
Want met behulp van hypnotherapie kan je allerlei oude overtuigingen loslaten en van deze wonderlijke periode genieten.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Wist je dat

 

Hypnotherapie is een therapeutisch proces dat is ontwikkeld om een veranderde staat van bewustzijn te creëren en uitkomst kan bieden bij blijvende stressklachten.

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Zwangerschap

Tijdens een hypnotherapie sessie leer je bepaalde technieken om zelfhypnose te gebruiken om snel te ontspannen (samen met je partner of alleen) en door ontspanning de pijnbeleving te verlagen, leren beter omgaan met weeën. Lees hier meer over de mogelijkheden van behandeling.

Locatie