06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Ik geloof in therapeutische sessies op maat,
waarbij ik inspeel op jouw specifieke vragen en behoeften.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Neem contact op

 

Ervaren begeleider en therapeut

Ieder individu is uniek. Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Therapeutische sessies op maat, waarbij op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld, staan bij mij voorop. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Wie ben ik?

Ik ben Ilkana. Na een universitaire opleiding werd me direct en onverwachts een mooie baan bij een internationaal bedrijf aangeboden. Ik vond het fascinerend om met mensen te werken en nieuwe ideeën te implementeren. Uiteindelijk heb ik een heel druk zakelijk leven gehad in grote bedrijven in een internationale omgeving. Zo’n 15 jaar heb ik gewerkt als Management Consultant, Program Manager en Business Analyst. In deze functies had ik altijd extra interesse in de dynamiek tussen mensen en de psychologie van organisaties. Omdat ik hoogsensitief ben, voelde ik direct de sfeer binnen organisatie aan.

Net als iedereen volgde ik mijn pad en levensflow. Na een traumatische ervaring met een ziekenhuisbacterie tijdens een ziekenhuisopname, besloot ik mijn leven in eigen hand te nemen en heb verschillende opleidingen gevolgd. Inmiddels combineer ik therapeutische inzichten met mijn eigen levenservaringen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb dus een brede basis om jou op maat te begeleiden.

Veelzijdige therapeut met ruime expertise

Verschillende behandelmethoden worden gebruikt tijdens een sessie, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt. Als Hypnotherapie, Orthomoleculair Therapie, Biofeedback, EMDR of BrainSpotting niet van toepassing zijn, dan kunnen integratieve methodieken worden gebruikt. Bij de integratieve methodieken maak ik gebruik van meerdere behandelmethoden om een bepaald doel te bereiken. Door deze technieken in combinatie aan te bieden, kunnen we aan verschillende hulpvragen werken.

Het belangrijkste doel van de integratieve benadering is om jouw je innerlijke rust te laten hervinden.

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

 

Levenservaring

 

Alle professionele trainingen en therapieën die ik heb geleerd, wegen niet op tegen de kennis die heb verworven uit mijn eigen levenservaringen.

Integratieve Therapie

Onder de kapstok van de integratieve benadering bied ik diverse therapievormen aan. Hieronder de belangrijkste voorbeelden:

Gevolgde opleidingen en cursussen

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Therapie vergoedingen

De praktijk is een lid van de beroepsvereniging NBVH alsook van de koepelorganisaties RBCZ en SCAG.
Vergoeding voor de therapie (hypnose, EMDR) is mogelijk te Utrecht enkel als je een aanvullende verzekering hebt. Lees hier welke zorgverzekeraars welke vergoeding aanbieden voor hypnotherapie behandelingen.

Locatie