06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Loop je vast in je relatie? Voel je jezelf niet gehoord of gezien?
Bestaat er een conflict in je relatie en weet je niet meer hoe verder?

Dan is EFT relatietherapie misschien iets voor jou.

Neem contact op

Wanneer relatietherapie?

“There are so many dances in love relationship”. (Sue Johnson)

Bij EFT staan liefde en emoties centraal en worden deze erkend als drijvende kracht in een relatie. Problemen ontstaan als mensen zich op dit vlak niet gezien en erkend voelen door hun partner. En dit creëert een onveilige hechting tussen partners. Soms ontstaat conflict, onenigheden, of ruzie omdat verbinding of gehechtheid tussen partners onveilig is. Door middel van het conflict zoeken partners weer een pad naar elkaar toe. Interactie tussen die twee partners is net als een dans.

Emotionally Focused Therapy (EFT) is ontwikkeld door Sue Johnson en een zeer effectieve vorm van relatietherapie. De methode is uitgewerkt en ontwikkeld tot een volwaardige en effectieve therapeutische methode. Meer informatie over EFT vind je op www.eft.nl.

EFT bij welke problemen?

  • Loop je vast in je relatie?
  • Voel je jezelf niet gehoord of gezien?
  • Bestaat er een conflict in relatie en je weet niet meer hoe verder?
  • Het loopt niet lekker in relatie en jullie ontlopen elkaar?
  • Of wil je je relatie nog verdiepen?
  • Of loopt alles goed en toch wil je een “Relatie-APK” doen?

Als je het bovenstaande herkent in je relatie dan is relatietherapie wellicht iets om te proberen.

Relatietherapie en EFT

In de praktijk pas ik verschillende technieken toe en een van deze methodes is EFT (Emotionally Focused Therapy). EFT richt zich op het onderliggende vertrouwen en de verbinding in de relatie. Tijdens sessies bespreken partners communicatieregels en maken praktische afspraken.

Uit onderzoek en praktijk blijkt dat de paren die EFT therapie volgen, worden geholpen los van lengte van hun relatie. Ze kunnen het onveilige patroon veranderen en weer veilig verbinden.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Wist je dat

Bij EFT staan liefde en emoties centraal en worden deze erkend als drijvende kracht in een relatie. Problemen ontstaan als mensen zich op dit vlak niet gezien en erkend voelen door hun partner. En dit creëert een onveilige hechting tussen partners.

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Helende Reis

Helende Reis is een methode gebaseerd op de theorie dat alles wat wij meemaken wordt opgeslagen in onze cellen en richt zich op deze opgeslagen onderliggende oorzaken van een probleem. Tijdens sessies word je begeleid naar de kern van het probleem waar de genezing ontstaat. Lees hier meer over de mogelijkheden van behandeling.

Locatie