06 44169888 - Goeman Borgesiuslaan 77 - 3515 ET Utrecht info@empoweru-therapie.nl

EmpowerU
Praktijk voor Hypnotherapie,
EMDR & Integraletherapie.

Neem contact op

Ervaringen van cliënten

Ben je benieuwd naar ervaringen van eerdere cliënten van EmpowerU?
Op deze pagina hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

“I have been blessed to receive Journey Processes from Ilkana Goja. She beings a strong compassionate presence into her work. Her ‘go to the very first time you felt like this’ has invariably taken me to a past life. IIkana has skillfully guided me to integrate the past and the present, leading to deep healing. I have received significant shifts after doing Journey processes with her. Sending her lots of love, may she continue to be a therapist, “midwife”, rebirthing transformation and healing❤️.”

N.K. Integration of previous life and Inner Child, uit India

“Ik ben een tijdje bij jou langs gekomen voor hypnotherapie vanwege problemen sinds mijn jeugd met mijn moeder, waardoor ik ook een verkeerde man (met dezelfde problemen als van mijn moeder) was getrouwd. Daarna gescheiden en nu een hele fijne relatie heb met een andere man. De problemen met mijn moeder waren groot. Je hebt mij geholpen afstand te nemen, meer bij mijzelf te blijven en niet alle problemen te bekijken alsof ik het probleem was. Mijn ouders zijn binnen 6 maanden van elkaar overleden en ik merk dat ik totaal geen verbittering heb naar mijn moeder toe. Ik ben bij jou dus op de juiste plaats en de juiste tijd geweest. Ik ben heel blij dat ik bij jou terecht gekomen ben, ik kan nu weer fijn verder met mijn leven, zonder schuldgevoel of verbittering. Dank je heel hartelijk.”

P.W uit Utrecht: Jeugd Trauma en relatie met ouders

“Thank you so much for your professional help and a session which helped me in getting my current job!
I’m a qualified professional who was applying for positions in Sales Mangement which were matching my skills and educational background. However, I struggled during the interview to convince the interviewers that I’m perfect candidate for this position. I asked Ilkana to help me and after just 1 session I felt bright and gained my confidence back! My interviewers were impressed and happy to meet me! I passed both interviews for which I was preparing. I’m so greatful to Ilkana for the course which brought out my strongest natural skills, which were hiding.
If you have an important meeting, interview or negotiation to do, I strongly recommend you to prepare for it beforehand with Ilkana. She can give you sessions; also tips and suggestions, which will help you during your event.”

Nika uit Amsterdam: Coaching & Therapy helpt me to find the right job

“During my study in Utrecht and being expat, I faced some issues. I approached Ilkana for support. Working with Ilkana was helpful due to several reasons. I found that our conversations were very natural and Ilkana is always very involved in understanding the core issue. I found that talking to Ilkana during the sessions made me look at things from various points of views and so that helped me develop a better mindset in some things. I found it really helpful when I lied down and just listened to her voice guiding me to a relaxed mindset. Having therapie in English makes the experience very special and helpful.”

K.A : Anxiety and insomnia

“Hallo Ilkana, Wat een verschil! Ik sta versteld. Voel me al meer in balans en merk dat ik minder kritisch ben naar mezelf. Wauw! Dank je!!”

M.V uit Utrecht: Wat een verschil!

“Ik heb contact opgenomen met Ilkana om te werken aan meerdere, uiteenlopende issues die ik heb. Na ruim een maand sinds de eerste sessie heb ik het gevoel dat er zeker verbetering is en dat ik bepaalde dingen heb verwerkt en nieuwe inzichten heb verworven. Dankzij de sessies heb ik antwoorden gekregen op vragen die zowel bewust als onbewust speelden bij mij. Ik ben voornemens nog meer sessies in te plannen.
Ilkana is prettig in de omgang, ze past zich aan aan jouw behoeftes en is flexibel, maar stuurt tijdens de behandeling ook daar waar nodig is en vraagt gericht door. Deze extra sturing vind ik zelf heel fijn. Verder vond ik het fijn dat ik kon terugvallen in mijn moedertaal (Russisch) en dat we net zo snel weer naar Nederlands konden switchen tijdens de therapie.
Iedereen die zit met een blokkade, mentaal of fysiek, kan ik de diensten van Ilkana aanraden.”
C.A : Angst klachten en moeder&kind relatie

“Dank je wel voor de sessie gister. Het voelt alsof er een donkere deken van mij af is gegaan. Ik voel me weer mezelf. Verdriet losgelaten en weer in contact met de Universe. Bedankt!”

L.S uit Amsterdam: Ontspannend omgaan met Kinderwens

“Regelmatig had ik last van terugkerende sterk emotionele reactie (paniek, angst, etc) door een traumatische gebeurtenis. Na de 1e intense sessie voelde ik al verschil en een paar sessies bij Ilkana bleken al voldoende om dit te stoppen. Dus ik ben zeer tevreden, en zou Ilkana zeker aanraden. Bovendien heeft ze naast EMDR vele andere therapiemethodes aan te bieden.”

ZH uit Utrecht: EMDR voor terugkerende emotionele reacties

“Ik ben rustig: de ego die per se controle moet hebben is niet meer standaard aan het stuur 🙂. Met ons gaat het ook goed, dat ik veel ontspannender ben helpt daar ook wel bij.”

A.P uit Utrecht

“Lieve Ilkana, hartelijk dank voor jou steun, zorgzaamheid, betrokkenheid, liefde en hulp. Dankzij de sessies heb ik antwoorden/nieuwe inzichten gekregen om de juiste puzzelstukjes te vinden en dingen uit het verleden af te sluiten (verwerken en een nieuwe plek te geven)! Nu is alles weer in goede banen en de puzzel is compleet. Nogmaals bedankt.”

K.P uit Utrecht: Mijn oude trauma is opgelost. Hartelijke dank!

“Soms weet je het niet meer, zie je geen andere weg meer, zit je helemaal met jezelf in de knoop. De gesprekken met Ilkana helpen mij om op een andere manier naar mijn eigen problemen te kijken. Ik ben in staat om op een andere, krachtigere manier oplossingen te vinden. Dit helpt erg goed.”

A.M uit Utrecht

“Zeer goede therapeut. Vertrouwlijk en aardig. Na veel maag en stress klachten heb ik sessies genomen. Super ontspannend. Je merkt meteen verschil. Door de zeer goede communicitatie met de therapeut. En de manier hoe ze jou laat ontspannen. Zeer aan te raden!”

S.A uit Utrecht

“I was diagnosed with PTSD following an abusive relationship I had in my twenties, and as I approach menopause my doctor warned me that my PTSD symptoms would get worse as my hormone levels adjust. I had a few very bad episodes that left me terrified and with suicidal thoughts, I felt there was no way out anymore and EMDR therapy was recommended to me as a way to begin healing where other therapies had not worked to the level I needed. My trauma was deep and had become part of me.
I can truly say that Ilkana with her warmth and compassion and intuitive sense of what I needed at the right moment, has helped me profoundly, I am healing and becoming a complete person again. PTSD fractures your personality and after my sessions with Ilkana I feel I am wholly myself again and it is so good.

I will always be grateful ❤️

A.P uit Utrecht: Feel Greatful

“Ik ben 36 jaar en had nog nooit een gezonde vaste relatie gehad. De rest van mijn leven had ik goed op de rit. Het kon gewoon geen toeval zijn dat die relaties iedere keer zo liepen. Ik voelde dat ik een laagje dieper moest gaan. Zonder hulp van een professional kon ik dit niet meer zelf aanpakken. In het begin stond ik sceptisch (ik vond het spannend) tegenover hypnotherapie. Maar al binnen een sessie gaf Ilkana mij het vertrouwen om het alsnog te doen. Het heeft mij heel veel gebracht! Ik bleek toch bindgsangst/verlatingsangst te hebben. Ik ervaar nu veel lichtheid, nog meer rust en mijn angsten en dwangmatigheden! Ik raad Ilkana aan iedereen aan. Ze is een prettige vrouw.”

M.N: Bindgsangst/verlatingsangst in relatie

“Ik ben bij Ilkana gekomen voor het oplossen van grote emotionele blokkades (boosheid en frustraties, problemen met werk) en jeugdtrauma’s.
Ilkana is een zeer goede therapeut, die haarfijn aanvoelt wat er opgelost kan worden en op welke manier. Zij stemt dit altijd nauwkeurig met je af.
Er is al een hoop opgeruimd in korte tijd. Ik ben Ilkana zeer dankbaar en beveel haar zeker aan, als je echt aan jezelf wilt werken.
En letterlijk lichter in het leven wilt staan!”
 
P.B uit Utrecht: Problemen met werk en jeugdtrauma

“Beste Ilkana, Ik wil je bedanken voor de fijne sessies die ik van je mocht ontvangen. Op het moment dat jij mij pad kruiste zat ik absoluut niet goed in mijn vel. En had ik verschillende issues op te lossen. Je hebt me daarbij uitstekend geholpen met al je ervaring en technieken om me weer de juiste weg in te laten slaan. Dus dank je wel dat je me weer goed op pad hebt geholpen.”

Rob: Weer goed op pad geholpen

“Het combineren van mijn drukke baan als financial en een gezin veroorzaakt bij mij soms stress. Door middel van de HeartMath/BioFeedback coaching in combinatie van integratieve psychotherapie en de fijne begeleiding van Ilkana ben ik in staat om voor mezelf momenten van rust creëren en zo minder last van stress te hebben.”

R.B uit Utrecht : Werk en Prive Balans is weer hersteld!

“Ilkana geeft vertrouwen. Ze is een goede therapeut.”

H.H uit De Meern

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Therapie vergoedingen

De praktijk is een lid van de beroepsvereniging NBVH alsook van de koepelorganisaties RBCZ en SCAG.
Vergoeding voor de therapie (hypnose, EMDR) is mogelijk te Utrecht enkel als je een aanvullende verzekering hebt. Lees hier welke zorgverzekeraars welke vergoeding aanbieden voor hypnotherapie behandelingen.

Locatie