06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Lig je vaak wakker? Ben je vaak moe? Heb je wel eens angstdromen?
Heb je lichamelijke klachten of onverklaarbare pijn?

Dan is hypnotherapie misschien iets voor jou.

Neem contact op

Wat is hypnotherapie?

Vele mensen vragen zich af wat hypnotherapie is. Eigenlijk zijn wij vaker onder hypnose dan we zelf denken. Herken je het gevoel van dagdromen, of het helemaal verdiept zijn in een spannende serie of een spannend boek verdiept zijn? Op dit soort momenten doen de omgeving en ingevingen van het ego er niet toe: je bent alleen gefocust op één ding. Deze staat van bewustzijn realiseren wij ook bij hypnotherapie. Een geschikte manier om de oorzaak van jouw klacht te lokaliseren en te verhelpen.

Hypnotherapie bij welke klachten?

Hypnotherapie kan uitkomst bieden bij blijvende stressklachten of als je steeds moeilijker met bepaalde problemen of situaties om kunt gaan. Heb je bijvoorbeeld wel eens last van (één van) de volgende problemen?

 • Overspanning, stress en burn-out
 • Niet kunnen omgaan met bepaalde problemen of mensen
 • Angst en faalangst
 • Onzekerheid en verandering in je leven
 • Slaapproblemen
 • Afvallen en gewichtsmanagement
 • Verklaarbare en/of onverklaarbare pijnklachten
 • Prikkelbare Darm Syndroom / Spastische Darm Syndroom
 • Allergieën
 • Hoge Bloeddruk
 • Vruchtbaarheid en Zwangerschap
 • Tandenknarsen
 • Terugkerende negatieve situaties

In deze situaties kan hypnotherapie jou misschien helpen. 

Hypnotherapie sessies voor innerlijke rust

Bij hypnotherapie leer je om te communiceren met je eigen onderbewustzijn. Het is een wijdverbreid gegeven en wetenschappelijk bewezen gegeven dat hypnotherapie zorgt voor een versnelde verandering op een diep niveau van het onderbewustzijn. Dit heeft een veranderde staat van bewustzijn tot gevolg. Het onderbewustzijn staat meer open voor suggesties.

In deze therapie leer je om op een andere manier naar jezelf te luisteren dan je gewend bent. Hierdoor kun je nieuwe inzichten verkrijgen en deze op jouw eigen manier toepassen in je dagelijks leven. Zo kun je niet alleen klachten verhelpen, maar ook doelen verwezenlijken. Een klein aantal sessies kan al voldoende zijn om je voor te bereiden op een spannende gebeurtenis in de nabije toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek of een rijexamen. Voor een structurele oplossing van je klachten zijn meestal meerdere sessies noodzakelijk.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Wist je dat

 

Hypnotherapie is een therapeutisch proces dat is ontwikkeld om een veranderde staat van bewustzijn te creëren en uitkomst kan bieden bij blijvende stressklachten.

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Afvallen

Biofeedback kan uitkomst bieden bij blijvende stressklachten of als je steeds moeilijker met bepaalde problemen of situaties om kunt gaan. Door regelmatig gebruik van BioFeedback technieken ontwikkel je meer lichaamsbewustzijn en ben je in staat om jouw emoties beter te reguleren en prestatie te verbeteren. Lees hier meer over de mogelijkheden van behandeling.

Locatie