06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

EmpowerU
Praktijk voor Hypnotherapie,
EMDR & Integraletherapie.

Neem contact op

Ontevreden?

Ik streef naar een goede relatie met mijn cliënten en hecht eraan dat als u ergens ontevreden over bent, we er samen uitkomen. Ik hoop op een goede samenwerking en tevredenheid. Ik sta open om te horen waarover je ontevreden bent en zoek ik samen met jou een oplossing.
Komen we er samen niet uit, dan kunt u bij mijn beroepsvereniging een beroep doen op een klachtenfunctionaris (www.hypnotherapie.nl). In navolging van de klachtwet ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Voor het tuchtrecht ben ik aangesloten bij RBCZ (www.rbcz.nu).

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Praktijk voor Hypnotherapie

Borgesiuslaan 77, kamer 304
3515 ET Utrecht
T: +31 (0) 6 44169888
E: info@empoweru-therapie.nl

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Therapie vergoedingen

De praktijk is een lid van de beroepsvereniging NBVH alsook van de koepelorganisaties RBCZ en SCAG.
Vergoeding voor de therapie (hypnose, EMDR) is mogelijk te Utrecht enkel als je een aanvullende verzekering hebt. Lees hier welke zorgverzekeraars welke vergoeding aanbieden voor hypnotherapie behandelingen.

Locatie