06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

EmpowerU
Praktijk voor Hypnotherapie,
EMDR & Integraletherapie.

Neem contact op

Werkwijze praktijk EmpowerU

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw precieze hulpvraag in kaart. We bepalen concrete doelen en stellen een agenda op met thema’s waar we aan gaan werken. In overleg stellen we een behandelplan vast waarin onder meer het aantal verwachte sessies wordt weergegeven.

De behandelsessies

De ervaring leert dat 5 tot 8 sessies meestal voldoende zijn om inzicht te verkrijgen in welke stressbronnen je beperken en de krachtbronnen waaruit je kunt putten. Je krijgt weer handvatten om met bepaalde moeilijke situaties om te gaan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied?
Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan.

Het praktijkadres

Goeman Borgesiuslaan 77
3515ET Utrecht
T: +31 (0) 6 44169888
E: info@empoweru-therapie.nl

Over mij

Ieder individu is uniek.
Elk mens heeft zijn of haar eigen pad om te volgen waarop eigen vragen of problemen liggen. Bij mij staat voor therapeutische sessies op maat, waarin er op jouw specifieke vragen en behoeften wordt ingespeeld. Ik heb de kennis en (levens)ervaring in huis om hierin de juiste begeleiding te geven.

Therapie vergoedingen

De praktijk is een lid van de beroepsvereniging NBVH alsook van de koepelorganisaties RBCZ en SCAG.
Vergoeding voor de therapie (hypnose, EMDR) is mogelijk te Utrecht enkel als je een aanvullende verzekering hebt. Lees hier welke zorgverzekeraars welke vergoeding aanbieden voor hypnotherapie behandelingen.

Locatie