06 44169888 - Leidsche Rijn, Utrecht info@empoweru-therapie.nl

Orthomoleculair therapie afvallen metabolisme verbeteren

Heb jij een wens om af te vallen? Of is het om gezondheidsredenen beter om je voedingspatroon aan te passen? Wat jouw reden ook is om af te vallen, het is in alle gevallen verstandig om het onder begeleiding te doen. Bij EmpowerU bestaat die begeleiding bij het afvallen uit coaching én therapie. Welke therapie voor jou past, wordt duidelijk tijdens het intakegesprek. Hieronder lees je alvast voor welke therapieën je bij EmpowerU terechtkunt als je de wens hebt om af te vallen.

 

Metabolic Balance: verbeter je stofwisseling

Metabolic Balance is een unieke therapie die helpt om snel je stofwisseling weer op orde te krijgen. Na een uitgebreide intake wordt een bloedwaardeonderzoek gedaan in het laboratorium. Je bloed wordt op minimaal 36 bloedwaardes getest. Dit onderzoek geeft inzicht in mogelijke verstoringen in je stofwisseling en hormoonhuishouding. Ook geeft het duidelijkheid over eventuele ontstekingen die daarmee samenhangen. Op basis van de bloedwaardes krijg je een aangepast voedingsplan. Met behulp van een programma worden jouw persoonlijke gegevens gecombineerd met 400.000 natuurlijke voedingsmiddelen. Zo worden de juiste voedingsmiddelen gekozen die jouw stofwisseling optimaliseren of verbeteren.

Nadat je persoonlijke voedingsplan is opgesteld, word je begeleid in het naleven ervan. Je gaat in die periode door vier fases heen. In de eerste fase reinigt het lichaam zichzelf en is het dieet nog niet zo streng. In de tweede fase wordt het dieet verder aangescherpt. Hierdoor kan je lichaam als het ware resetten. In fase drie ga je bewust voelen hoe het eten en drinken jouw lichaam helpt en versterkt. Je ontdekt weer wat van nature goed voor je is. Als je stofwisseling is gestabiliseerd, kun je zelf zorg dragen voor het naleven van je nieuwe levensstijl. De behandeling is afgelopen en je gaat weer slanker en fitter door het leven.

Hypnotherapie & brainspotting

Ga je nog zo gezond door het leven, maar lijk je geen kilo kwijt te raken? Dan is het de moeite waard om jouw wens om af te vallen op een holistische manier te benaderen. Met hypnotherapie en brainspotting is het mogelijk om achter de oorzaak te komen waarom je geen gewicht verliest. Soms zit daar een heel andere reden achter als je in eerste instantie denkt. Ben jij een emotionele eter, of heb je weinig zin om goed voor jezelf te zorgen? Dan is de kans groot dat je aan hypnotherapie en brainspotting net zoveel hebt als aan een aangepast dieet! Sterker nog, de combinatie van een aangepast voedingspatroon en therapie wordt regelmatig aangeboden en blijkt bijzonder effectief om gewicht te verliezen en er een gezond leefpatroon op na te houden.

Orthomoleculaire therapie

Met orthomoleculaire therapie begeleid je het lichaam naar een gezonde balans en een optimale gezondheid. Vind je het lastig om goed voor je zelf te zorgen en gezond te eten? Dan kan deze therapie je helpen om af te vallen. Een mooie bijkomstigheid is dat je het hele lichaam stimuleert om in optimale gezondheid te verkeren. Dus naast gewicht kwijtraken, word je er vooral ook gezond en gelukkig van!

Welke therapie voor jou geschikt is om af te vallen, wordt besproken in het intakegesprek. Via de online contactformulier kun je makkelijk je vraag stellen of een afspraak aanvragen.